maanantai 11. heinäkuuta 2011

Grass Slipper & Calypso Blue

Moi,onkin kulunut pitkä aika, kun viimeksi postailin. Kesällä vaan ei tuu tehtyä kynsiä yhtä ahkerasti ja istuttua koneen äärellä. :/

Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta.

Tässä nyt kynnet mitkä on tehty kahdella eri Sally Hansenin lakalla jotka ovat minule ensimmäiset kyseisen lakkamerkin lakkoja. Nimet näkyvätkin otsikossa eli Grass Slipper ja Calypso Blue. Koristelut pidin minimissä, jotta lakkojen ihana väri tulisi esille! Vihreät hippuset ovat ebaysta ja turkoosit saatu Mimaxilta. Päällyslakkana oli mikäs muukaan kuin Sally Hansenin Diamond Shine ;)Vihreää ( Grass Slipperiä) yksi kerros ja sinistä( Calypso Blue) kaksi kerrosta.

 Grass Slipperiin ihastuin heti aivan totaalisesti, ihana creme vaaleanvihreä lakka! En omistanutkaan ennestään yhtään Sally Hansenin lakkaa ja tykästyin kovasti. Pullo oli kivan mallinen ja sivellin ihanan iso ja pyöreä, yksi miinus siveltimessä oli, nimitäin se otti liikaa lakkaa.

                                                            Vilkku:)

Onko teillä jotain postaus ehdotuksia? Teemoja lakkauksiin yms.? Laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan, otan iloisin mielin kaikki ehdotukset vastaan ja kaikki teemalakkaukset yritän toteuttaa! :)

Ei kommentteja: