tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivä kynnet!

Heippa ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ihanille lukijoille!
Tänään olis näytillä mun itsenäisyyspäivä kynnet! Suomenlippuja näkyy olevan joka toisessa suomalaisessa blogissa. Itse en  lippuja tehnyt, muuten vaan sini-valkoiset kynnet.

Kynsissä siis alla OPIn Nail Envy, kaksi kerrosta sinistä Sally Hansen Calypso Blueta. Calypso Bluen päälle lisäsin vielä kerroksen Lumenen Live it uppia. Live it up antoi kivaa hopeaa shimmerisyyttä kynsiin! Nimettömiin laitoin eBaysta ostetut kukkatarrat ja muihin kynsiis Isadoran valkoista cräckle lakkaa, päällä OPIn Top Coat.Tässä vielä swatchit sinisistä lakoista.
 Lumenessa selvästi enemmän hopeaa shimmeriä. Sally Hansen taas on paljon peittävämpi, kun taas Lumene tarvitsee alleen valkoisen tms. Sally taittaa ihanasti lämpimään vihreää ja Lumene metalliseen "joulun vihreään".
 Tykkäsin kynsistä itse, vaikka ehdinkin ne jo jonnekkin törkkästä :D.

Teittekö te itsenäisyyspäivä kynnet tai teettekö yleensäkkään "teema" kynsiä?

6 kommenttia:

ooka kirjoitti...

Kyllähän sitä itsenäisyyttä pitää juhlistaa asian mukaisilla kynsillä (:
Omillakaan ei ole lippua !

Anni kirjoitti...

Kun sä tilaat noita tarvikkeita ebaysta, niin ootko ollut tyytyväinen?
Tuleeko tuotteisiin postimaksua tai jotai tullimaksua, ja kuinka suuria ne suunnileen ovat? Ja onko tuotteet ollu laadukkaita/hyväkuntoisia? Itse haluaisin tilata myös ebaysta, mutta en tiedä kuinka se käytännössä toimii :) Eli onko tilaaminen helppoa? Kiitos jo etukäteen, jos jaksaisit vastailla :)

www.wearewhoweareblog.blogspot.com

Vilkku kirjoitti...

ooka: Samaa mieltä! :)

Anni: Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen! Halpa hinta-laatu suhde. Osassa tavaroissa valmiina postimaksut ja toisissa ne lukee tuotteen alapuolella. Postimaksu on yleensä noin 2-4 euroa. Tulli maksuahan ei niistä tule, ellei ylitä 45e yksi tavara samalta myyjältä. Aina on tullut kyllä tavarat täysin kunnossa postilaatikkoon. Tilaaminen on helppoa ja itsellä tavarat on tullut 1-2 viikon kuluttua tilauksesta.
Tässä olisi vielä linkit suomenkielisiin paypal ja ebay tutoihin Sonnelaan
http://sonnela.blogspot.com/2009/11/tuto-paypalin-kayttoon.html

http://sonnela.blogspot.com/2009/11/tutoriaali-ebayn-kayttoon.html

Toivottavasti oli edes jotain apua ja jos tulee vielä kysyttävää niin eikun kommenttia tulemaan tai sähköpostia osoitteeseen nailworld@hotmail.fi ! :)

Anni kirjoitti...

Kiitos paljon kun jaksoit vastata :) Ja nää kyllä selvensi monia asioita. Joten enköhän nyt sitten uskalla tilata ebaysta :D

Charissa kirjoitti...

Upeita kynsiä =) Aloitin juuri itsekkin kynsiblogin ja lisäsin sinut blogilistalleni.Tervetuloa kurkkimaan,uusia lukijoita olisi kiva saada =)
http://kynnenmitalla.blogspot.com/

Vilkku kirjoitti...

Anni: Hyvä jos auttoi! Ja ei muutakun kynsiroinaa tilailemaan :D

Charissa: Kiitos! Täytyy käydä kurkkaamassa sunkin blogia :)