torstai 3. marraskuuta 2011

Nail art viivoja :)

Moikka,
tänään näyttäisin teille yhdet hyvin yksinkertaiset kynnet. Kynsiin idea lähti vedellään vaan viivoja sinne tänne, niinkuin Playinh whit the polishin Sallan sanoin. :)


Kynsissä on käytetty Anytimen lakkaa Juicy fruit. Lakka on ihan mielettömän kaunis, mutta kuitenkin jäänyt sinne lakkalaatikon pohjalle lojumaan muutaman käyttökerran jälkeen. Ennen kuin ryhdyin lakkaamaan tätä kynnelle mietin vain, että tämä olisi ihan perus punainen, mutta kun sen kynnelle sain oli olinkin ihan erimieltä. Lakassa oli tosi upeaa pientä hopeista glitteriä, joka ei pullossa näkynyt. Levittyvyyskin oli hyvä ja kuivuminen nopeaa. Tykkäsin myös siveltimestä mikä oli tarpeaksi pitkä jo ohut. Siis täydellinen paketti, en olisi uskonut tätä ns. halpis lakalta.Viivat on tehty Kissin nail art lakoilla missä on ohut sivellin. Strassit ovat ebaysta ja päällyslakkana taisi olla pikakuivattava Mavadry. Aluslakasta en tiedä, ehkä Sally hansen.

Oletteko itse joskus yllättynyt jonkun lakan ihanuudesta? Miltäs kynnet tällä kertaa näyttivät? :)

Vilkku:)

4 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Kivat kynnet :)
Olisi kiva, jos kuvat olisivat suurempia :)

Vilkku kirjoitti...

Kiitti, oon yrittännykkii laittaa kuvia isommiksi mutta näyttävät tosi hölmöiltä tullessaan "reunojen" yli :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kynnet. (:
Itsekkin oon yllättynyt parikin kertaa "halpislakasta", jonka olen ostanut erityisesti vain "kun ei muutakaan keksi" tapauksiin. Suurimmat yllätykset tapahtuneet "La femme beauty"-merkin lakoilla. (:

Vilkku kirjoitti...

Joo tuli sellanen WOW efekti :D