tiistai 25. lokakuuta 2011

Sugar High!

Heips,
nyt ois luvassa yhdet mun mielestä kivat kynnet. Kynsissä on käytetty ensimmäistä kertaa lakkaa nimeltään China Glazen Sugar High. Tosi nätti lakka! Näyttää pullossa aika tylsältä, mutta kynnellä ihana pinkki/vaaleanpunainen.


Kynsissä aluslakkana Trindin Nail repair. Sugar Highta kaksi kerrosta, Sugar Hightin päälle lakkasin kaksi kerrosta vinottain kärkeen Color Clubin Warholia. Pilkut ja viivat tehty kolmella eri kokoisella dotting toolilla ja nail art siveltimellä. Musta lakka on Rimmelin 800 Black out. Mustien viivojen alussa on Konadin vaaleanpunainen strassi ja Sanna Taralta saadusta helmenpuolikas hyrrästä  vaaleanpunainen helmenpuolikas. äälyslakkana pikakuivattava Mavadry.

 
Tykkäsin näistä kyllä paljon! Mielestäni kivan väriset ja uskalsin kokeilla nail art siveltimen käyttöäkin siedettävällä tuloksella. :D

Vilkku:)

4 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Nätit kynnet :)

Vilkku kirjoitti...

Kiiti Rose! :)

Linnea kirjoitti...

Hei, haluisitko neuvoa, miten saan ton Mimaxin logon blogin sivupalkkiin? :)

Vilkku kirjoitti...

Linnea: Menet blogisi hallintapaneeliin ja klikkaat kohtaa ulkoasu. Sieltä valitset vasemmasta reunasta kohdan lisää gadget ja klikkaat. Sulle aukeaa uusi sivu, valitset kohdan kuva ja klikkaat. Sitte vaan otat sen kuvan koneeltas ja laitat Mimaxin linkin siihen. Eli hallintapaneeli> ulkoasu> lisää gadget> kuva.
Tätä on aika vaikea selittää, mutta toivottavasti oli apua!