torstai 29. syyskuuta 2011

Yum Gum perhoset! :)

Moikka,
tänään olis luvassa kynnet mitkä tein jo pari viikkoa sitten.Kynsissä on käytetty ensimmäistä kertaa Color Clubin Yum Gum lakka ja sen päälle on tehty liukuvärjäys Color Clubin neonpinkillä Warhol lakalla, Lumenen punaisella Stand Outilla ja Trindin CC133:sella.

Perhoset on leimailtu Konadin laatasta m36. Laattaa onkin teille varmaan tuttu aikaisemmista keltamustista   kynsistä! :) Strassit ovat Konadin ja hippuset ebaysta. Tykkäsin kynsistä kyllä kovasti, vaikka ovatkin aika pinkki painotteiset. :D
Tässä vielä kuva Yum Gumista pelkästään:


Ihana tuoksu lakka Color Clubin kokoelmasta Wicked sweet. Tuoksuu ihan jollekkin Barbie purkalle tai Hubba Bubballe!  Tuoksu tulee jopa päälyslakan läpi.

Vilkku:)

8 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Nätit kynnet :)

Vilkku kirjoitti...

Kiitti Rose! (:

Nails1820 kirjoitti...

Pakko kommentoida että sinulla on kivan muotoiset kynnet! Juuri kivan (ja käytännöllisen) pituiset :) Ja tuo color clubin lakka näyttää NAM!

Vilkku kirjoitti...

Nails1820: Oho Kiitos! :D Musta ne on vähän liian lyhyet ja jotenkii kierot :DD. Lakka on kyllä ihana ja tuoksukin tosi hauska :p.

PaRaDeaD kirjoitti...

Olin miettinyt, että tilaisin pari muuta lakkaa tuosta tuoksukokoelmasta ja jättäisin Yum Gumin poissa, mutta se näyttää kyllä sen verran ihanalta tossa kuvassa, että pakko se on kai tilata. :D

Kivat kynnet! :)

Vilkku kirjoitti...

^^ Itsekkin mietin pitkään. Täytyy kyllä sanoa, että onneksi otin sen! :)
Kiitos hauskasta kommentista! :)

Anni kirjoitti...

Oiii ihanan söpöt kynnet :)
Perustettiin kaverin kanssa blogi vähän aikaa sitten ja lukijat ois enemmän kuin tervetulleita, käy kattelemassa jos kerkeet :)
http://wearewhoweareblog.blogspot.com/

Vilkku kirjoitti...

Anni, kiitos ja täytyy käydä katselemassa blogia :)