torstai 18. elokuuta 2011

Fimo kukkaset!

Moi,
eipäs ole pitkään aikaa tullut uusia kynsiä tehtyä.
 Mutta siis sain uuden sponsorin Sanna tara nailsin minne pääsette sivupalkista. Ja sieltä tuli paketissa vaikka mitä ihanuuksia! Ensimmäisenä kynsiin pääsi testiin pinkki glitter dust ja helmenpuolikkaat. Tein nyt sitten tälläisen kollaasin käyttämistäni tarvikkeista, ettei tulisi ihan kilometri postausta :D.Klikatkaa ihmeessä isommaksi.Käytin siis pohjalla Trindin nail repairia ja valkoinen on ylläri pylläri Opin Alpine Snow. Pinkki osa on sitä glitter dustia minkä sain Sannalta ja fimot on leikattu kukka pötköstä. Laitoin vielä kukkien keskustaan pinkin helmenpuolikkaan, mikä sekin on Sannalta. Päällyslakkana Sally Hansenin Diamond shine.

 Olen aina vähän aristellut valkoista lakkaa koko kynnellä, mutta tykkäsin kyllä näistä kynsistä todella paljon. Jotenkin tosi raikas ja kesäinen vaikka syksyyn mennäänkin. Minusta on kiva käyttää välillä kirkkaita värejä syksyllä ja talvellakin, eikä vaihtaa niitä tummiin ja lämpimiin sävyihin :). Se on kiva ottaa talvella lapaset pois kädestä ja huomata vaikkapa pinkit kynnet!

Vilkku:)

2 kommenttia:

Muhmu kirjoitti...

Mä itse en ole koskaan mennyt kynsien kanssa vuodenaikojen mukaan. Duunikaveritkin kehaisee aina, kuinka piristävää on nähdä mun kynnet keskellä synkintä syksyä/talvea neonvihreinä tai pinkkeinä.. :D Ja onhan se itsellekin mukavampi, tulee pirteämpi fiilis. Ja kesä pysyy aina mukana :)

Vilkku kirjoitti...

Totta puhut! Ne neonpinkit kynnt keskellä talvea saa kyllä hymyn huulille :)